NBA

Ντουράντ για Χέιζ-Ντέιβις: «Έχει το ταλέντο να παίξει ΝΒΑ, ελπίζω να του δοθεί η δυνατότητα»

Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο και τις ικανότητες του Χέιζ-Ντέιβις, τονίζοντας πως αξίζει να βρίσκεται στο ΝΒΑ!

Στις προπονήσεις της Team USA επέστρεψε ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούταν από έναν τραυματισμό.

Ο «KD» πλέον είναι ετοιμοπόλεμος και διαθέσιμος να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα της Ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ, προσφέροντας ακόμα ένα «όπλο» στη φαρέτρα του Στιβ Κερ.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, η Team USA προπονείται με μια επίλεκτη ομάδα Αμερικανών αθλητών, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.

Έχοντας περάσει αρκετές ημέρες μαζί, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ, σούπερ σταρ των Φοίνιξ Σανς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ψηλό της Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αξίζει μια θέση στο ΝΒΑ!


«Ο Χέιζ-Ντέιβις έχει το ταλέντο να είναι στο ΝΒΑ. Ελπίζω ότι θα του δοθεί αυτή η ευκαιρία, αλλά του αρέσει να παίζει ανεξάρτητα. Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει σύντομα στο ΝΒΑ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντουράντ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x