NBA

Ενοχλημένος με το «χτίσιμο» των Σανς ο Ντουράντ!

Δυσαρεστημένος με τον τρόπο που έχουν «χτιστεί» οι Σανς φέρεται να είναι ο Κέβιν Ντουράντ, σύμφωνα με τον έγκριτο Adrian Wojnarowski!

Το φετινό καλοκαίρι οι Σανς «χτίστηκαν» με σκοπό να δημιουργήσουν κάτι μεγάλο, με τελικό προορισμό την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για τον λόγο αυτό, η ομάδα του Φίνιξ δημιούργησε μία δική της «Big Three», όπου στους Κέβιν Ντουράντ και Ντέβιν Μπούκερ που ήταν εκεί, προστέθηκε ακόμη ένας σταρ και εξαιρετικών σκόρερ του ΝΒΑ, ο Μπράντλεϊ Μπιλ από τους Γουίζαρντς.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής τα πράγματα για τους «Ήλιους» δεν έχουν εξελιχτεί όπως τα περίμεναν, καθώς κυρίως λόγω των τραυματισμών των σταρ τους, βρίσκονται στο 14-14, που τους διατηρεί εκτός της ζώνης των playoffs της Δύσης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Adrian Wojnarowski υπάρχει μία δεδομένη ενόχληση από τον Κέβιν Ντουράντ για τη μέχρι τώρα πορεία των Σανς, όπως αποκάλυψε επικαλούμενος πηγές γύρω από το περιβάλλον της ομάδας. Από την πλευρά του, ο 35χρονος «KD» κάνει τρομερή σεζόν, έχοντας κατά μέσο όρο 30,9 πόντους, 6,2 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ, στα 24 ματς που έχει παίξει.

Αντίθετα, ο Μπιλ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς φέτος και έχει μετρήσει μόλις έξι ματς με τους «Ήλιους», ενώ ο Μπούκερ έχει χάσει εννιά παιχνίδια και εκείνος. Ο εκνευρισμός του Ντουράντ, λοιπόν, έχει να κάνει κυρίως με την στελέχωση του ρόστερ, καθώς στις ατυχίες που έχουν τύχει φέτος, δεν υπάρχει η κατάλληλη υποστήριξη από τους υπόλοιπους παίκτες και αυτό επιβεβαιώνεται από τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x