NBA

Ντουράντ: «Δεν είμαι εδώ για να κάνω την babysitter του Σίμονς»

Tην άποψή του για τη συνύπαρξη με τον Μπεν Σίμονς εξέφρασε ο 34χρονος σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς, Κέβιν Ντουράντ, μιλώντας σε εφημερίδα των ΗΠΑ.

Ο Κέβιν Ντουράντ ξεκαθάρισε πως θα υποστηρίξει όσο χρειαστεί τον Μπεν Σίμονς στην επάνοδό του στο ΝΒΑ, χωρίς όμως να σκοπεύει να χαριστεί στον Αυστραλό γκαρντ.

«Υπάρχει εμπιστοσύνη απέναντί του, θα του δίνουμε συνεχώς πάσες και θα του πούμε να είναι επιθετικός. Δεν είμαι όμως εδώ για να κάνω τον babysitter κανενός. Ο Μπεν το ξέρει αυτό. Αν έχουμε τη δυνατότητα, πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Ποιος νοιάζεται αν χάσεις ένα σουτ; Αρκεί να είμαστε επιθετικοί», ανέφερε ο «KD» μιλώντας στην εφημερίδα «New York Post».

Η ομάδα του Μπρούκλιν απέκτησε πέρσι με ανταλλαγή τον Αυστραλό πρώην γκαρντ των Φιλαδέλφεια Σίξερς όμως σωματικά και κυρίως ψυχολογικής φύσεως θέματα, δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί σε ούτε ένα παιχνίδι την περασμένη σεζόν. Φέτος έχει επιστρέψει κανονικά στην αγωνιστική δράση, συμμετέχοντας στην preseason, και αναμένεται να είναι από τους σημαντικότερους παίκτες στην προσπάθεια των Μπρούκλιν Νετς να κατακτήσουν το πολυπόθητο «δαχτυλίδι».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τσιριγώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x