NBA

Ντόνοβαν Μίτσελ για Ρούμπιο: «Έγινα Μπαρτσελόνα για χάρη του»

Τη συμπάθειά του για τη Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Ντόνοβαν Μίτσελ από τη στιγμή που επέστρεψε σε αυτή ο καλός του φίλος Ρίκι Ρούμπιο.

Ο Ρίκι Ρούμπιο επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα μετά την παρουσία του στο NBA και τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα. Κλήθηκε μάλιστα και στην εθνική Ισπανίας επιβεβαιώνοντας την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση.

Όσο βρέθηκε στο αμερικανικό μπάσκετ, ο 33χρονος γκαρντ κέρδισε τον σεβασμό συμπαικτών και αντιπάλων. Ένας από αυτούς με τον οποίο μοιράστηκε τα αποδυτήρια των Τζαζ και είχε εξαιρετική φιλική σχέση ήταν ο Ντόνοβαν Μίτσελ. Ο νυν παίκτης των Κάβαλιερς εξέφρασε την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Ρίκι Ρούμπιο, για χάρη του οποίου υποστηρίζει πλέον τη Μπαρτσελόνα.

«Εξαιτίας του είμαι πλέον οπαδός της Μπαρτσελόνα. Πάντα θα του δείχνω τη στήριξη και την αγάπη μου. Είναι ο φίλος μου και εκτιμώ όλα όσα έχει κάνει για εμένα. Μου αρέσει που τον βλέπω ξανά στην Ισπανία. Τον παρακολουθούσα από την τηλεόραση, έχει κάνει μία απίστευτη καριέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «αστέρας» του ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x