NBA

ΝτεΡόζαν: «Όσοι λένε πως οι Μπουλς πρέπει να κάνουν rebuild δεν έχουν ιδέα από μπάσκετ»

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν απάντησε με... καυστικό τρόπο σε όσους ισχυρίζονται πως οι Σικάγο Μπουλς θα πρέπει να μπουν σε διαδικασία rebuild.

Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν στο ΝΒΑ να βρίσκεται προ των πυλών, οι 30 ομάδες της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη προετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε να παρουσιαστούν έτοιμες για το πρώτο τζάμπολ.

Ανάμεσά τους και οι Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι αναμένεται και φέτος να παλέψουν για την είσοδό τους στα play in, αφού το φετινό καλοκαίρι δεν έγιναν κινήσεις για το βήμα παραπάνω.

Το γεγονός πως οι «ταύροι» βρίσκονται σε μια μέτρια αγωνιστική κατάσταση, έχοντας δώσει το «παρών» στα playoffs μόλις μία φορά τα τελευταία έξι χρόνια - αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο το 2021/22) - έχει κάνει πολλούς φίλους της ομάδας να ζητούν ένα rebuild.

Ο σούπερ σταρ των Μπουλς, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, πήρε θέση για τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το μέλλον της ομάδας, απαντώντας στους επικριτές της ομάδας με έναν μάλλον... καυστικό τρόπο.

«Νομίζω πως όλοι αυτοί που λένε ή προτείνουν ένα rebuild δεν καταλαβαίνουν καθόλου από μπάσκετ...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 34χρονος Αμερικανός φόργουορντ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x