NBA

Ντεμπούτο… ως προπονητής ο Ντάνκαν

Το πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής πραγματοποίησε ο Τιμ Ντάνκαν στη νίκη των Σαν Αντόνιο Σπέρς επί των Σάρλοτ Χόρνετς με σκορ 104 – 103.

Ντεμπούτο ως προπονητής έκανε ο Τιμ Ντάνκαν, καθώς ο Γκρεκ Πόποβιτς απουσίαζε για προσωπικός λόγους, σε έναν αγώνα που τελικά οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Σάρλοτ Χόρνετς (104 – 103).

Ο πρώην παίκτης του Σαν Αντόνιο είναι βοηθός προπονητή στην ομάδα, αλλά αυτή τη φορά χρειάστηκε να κάτσει στην άκρη του πάγκου.

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο ίδιος ήταν ομαδική δουλειά του προπονητικού τιμ που έπρεπε να αντικαταστήσουν επάξια τον Πόποβιτς, απλά «εγώ κάθησα στην άκρη του πάγκου και φώναζα στους παίκτες ανόητα πράγματα», όπως είπε γελώντας μετά το ματς.

Ο θρύλος των Σπερς αγωνίστηκε στην ομάδα 1392 φορές και κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, ενώ είχε βγει και πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς δύο φορές και άλλες τρεις πολυτιμότερος στους τελικούς.

Όμως, αυτή είναι μία από τις χειρότερες χρονιές της ομάδας, καθώς κινδυνεύουν να μείνουν εκτός playoffs για πρώτη φορά από το 1997. Οπότε, χρειάζονται πολλές καλές εμφανίσεις και τη βοήθεια του Ντάνκαν που έχει εμπειρία, ώστε να βελτιώσουν το ρεκόρ τους που είναι 26-34.

Επιμέλεια: Γιάννης Λύκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x