NBA

Ντέιβις: «Γι' αυτό δεν πανηγύρισα το ρεκόρ του ΛεΜπρόν»

O Άντονι Ντέιβις εξήγησε γιατί αντέδρασε με σχετική αδιαφορία την ώρα που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σημείωσε το καλάθι που τον έστειλε στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του ΝΒΑ.

Εδώ και λίγα 24ωρα, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία (της Regular Season) του ΝΒΑ.

Όταν ο «βασιλιάς» έβαλε το καλάθι που τον έστειλε στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας απέναντι στους Θάντερ, όπως είναι λογικό επικράτησε ένας πανζουρλισμός στο γήπεδο, τόσο στις εξέδρες όσο και στον πάγκο των Λέικερς. Υπήρχε ωστόσο κι ένας, ο Άντονι Ντέιβις, που αντέδρασε με... παγερή αδιαφορία, μένοντας απλά καθισμένος στον πάγκο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.


Πολλοί αμέσως εξήγαγαν από το συγκεκριμένο περιστατικό το συμπέρασμα πως οι σχέσεις μεταξύ του ΛεΜπρόν και του «AD» έχουν έρθει σε ρήξη. Παρόλα αυτά, ο Αμερικανός φόργουορντ έσπευσε να εξηγήσει γιατί δεν πανηγύρισε, τονίζοντας πως αυτό δεν είχε να κάνει με τον Τζέιμς, αλλά με το γεγονός πως οι Λέικερς βρίσκονταν πίσω στο σκορ και φαινόταν πως θα χάσουν το παιχνίδι.

«Ξέρετε τη σχέση μου με τον ΛεΜπρόν... Δεν σήμαινε τίποτα αυτό. Ήταν όλα για το παιχνίδι. Χάναμε από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν, ήμουν εκνευρισμένος. Απλώς, χάναμε. Δίκαιο και απλό. Δεν υπάρχει καμία σχέση με τον ΛεΜπρόν, το ξέρει αυτό. Όσοι κοιτάζουν απ' έξω, μπορεί να έχουν διαφορετική γνώμη. Εγώ απλώς ήμουν νευριασμένος που χάναμε το παιχνίδι», εξήγησε συγκεκριμένα ο Ντέιβις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x