NBA

Γλιτώνει τα χειρότερα ο Γκάρλαντ

Ευτυχώς για τους Καβαλίερς, ο Ντάριους Γκάρλαντ δεν έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στο αριστερό του μάτι.

Μπορούν να «αναπνεύσουν» ξανά οι Καβαλίερς, αφού ο Ντάριους Γκάρλαντ δεν θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, ύστερα από τον τραυματισμό που υπέστη στο αριστερό του μάτι.

Είναι πολύ πιθανό ο Γκάρλαντ να χάσει τον αγώνα της ομάδας του το Σάββατο απέναντι στους πολύ φορμαρισμένους Μπουλς, αλλά και τη, Κυριακή με αντίπαλο τους Γουίζαρντς. Ωστόσο, ο προπονητής του ελπίζει ότι θα επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση.

«Το μάτι του είναι πρησμένο και είναι γεμάτο αίμα, αλλά αυτό είναι λογικό όταν σε χτυπούν στην κόρη του ματιού. Αυτή τη στιγμή το μάτι του έχει κλείσει από το χτύπημα, θεωρώ όμως πως σε λίγες ημέρες μόλις μπορέσει να το ανοίξει τότε θα επανέλθει κανονικά», δήλωσε ο Μπίκερσταφ σε συνέντευξή του μετά την αναμέτρηση με τους Ράπτορς.

Θυμίζουμε πως την περυσινή σεζόν ο Γκάρλαντ επιλέχθηκε ως all-star έχοντας μέσο όρο 21.7 πόντους και 8.6 ασίστ, βοηθώντας τους Καβαλίερς να τερματίσουν στην όγδοη θέση της ανατολικής περιφέρειας. Επιπρόσθετα, το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο αξίας 193 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x