NBA

Απίθανος σκύλος προέβλεψε σωστά το 3-1 των Λέικερς, αλλά και... επική πρόκριση των Γουόριορς!

Το γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με έναν σκύλο να προβλέπει το 3-1 των Λέικερς επί των Γουόριορς, δίνοντας στο τέλος πάντως την πρόκριση στους «πολεμιστές»!

Κατά καιρούς, έχουμε δει πολλά βίντεο με... ελέφαντες, χταπόδια, γάτες, σκύλους, ακόμα και κατσίκες να κάνουν τις δικές τους προβλέψεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, τον γύρο των social media κάνει ένα βίντεο όπου εμφανίζεται ένας συμπαθέστατο σκυλί, ράτσας Corgi, το οποίο μέχρι στιγμής είναι... άχαστο στην ημιτελική σειρά της Δυτικής Περιφέρειας ανάμεσα σε Λέικερς και Γουόριορς!

Το συμπαθές τετράποδο, ονόματι Λίλο, αφού προέβλεψε σωστά το «break» των «λιμνανθρώπων» στο Game 1 της σειράς, στη συνέχεια, βρήκε το 1-1 των «πολεμιστών», αλλά και το προβάδισμα 3-1 της παρέας του ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα πάντα... με τον Λίλο, η ομάδα του Λος Άντζελες θα γνωρίσει οδυνηρό αποκλεισμό, καθώς, προέβλεψε πως οι Γουόριορς θα πάρουν τα τρία επόμενα ματς και θα προκριθούν στους τελικούς της Δύσης στο Game 7!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x