NBA

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά την κατάρρευση του πνεύμονα ο ΜακΚόλουμ!

Ευχάριστα νέα αναφορικά με την υγείας του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, αφού ο 32χρονος γκαρντ των Πέλικανς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά την περιπέτεια που είχε με την κατάρρευση του πνεύμονά του.

Ευχάριστα νέα προκύπτουν αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ!

Ο 32χρονος σταρ των Νιου Όρλεανς Πέλικανς είχε τεθεί εκτός προπονήσεων στις αρχές του μήνα, καθώς διαγνώστηκε με πνευμοθώρακα, αφού υπέστη κατάρρευση στον δεξιό του πνεύμονα. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει ανάλογο θέμα, αφού τον Δεκέμβριο του 2021, είχε και μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες με παρόμοιο πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα πάντως με σημερινά αμερικανικά δημοσιεύματα, ο έμπειρος γκαρντ έχει επιστρέψει ήδη σε ρυθμούς προπονήσεων, ενώ, βρίσκεται και πολύ κοντά στην επιστροφή του στα παρκέ. Όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος, «Μαρκ Τζέι Σπίαρς, ο ΜακΚόλουμ είναι πιθανό να αγωνιστεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/11) κόντρα στους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Τη φετινή σεζόν, ο άλλοτε άσος των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, μετράει σε έξι παιχνίδια της regular season 21,7 πόντους, 5,7 ασίστ και 4,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x