NBA

Συζητήσεις μεταξύ Λέικερς και Πέισερς για Τέρνερ!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς φέρονται να είχαν κάποιες συζητήσεις με τους Ιντιάνα Πέισερς για την ανταλλαγή του Μάιλς Τέρνερ.

Η φετινή χρονιά δεν εξελίσσεται όπως τα είχαν σχεδιάσει στους Λος Άντζελες Λέικερς. Οι «λιμνάνθρωποι» δεν έχουν καταφέρει σε κανένα σημείο της σεζόν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 6η θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 14-13.

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται αρκετά σενάρια πως ο οργανισμός του Λ.Α. ψάχνεται στο μεταγραφικό παζάρι ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Λέικερς φέρονται να είχαν συζητήσεις με τους Πέισερς για την περίπτωση του Μάιλς Τέρνερ. Να θυμίσουμε πως η ομάδα της Ιντιάνα έχει βγάλει στο «σφυρί» τους καλύτερους παίκτες της, μεταξύ των οποίων και τον 25χρονο σέντερ, καθώς αναμένεται να προχωρήσει σε rebuilding.

Τη φετινή σεζόν, ο Τέρνερ μετράει 13.1 πόντους, 7.4 ριμπάουντ και 2.7 μπλοκ σε 27 παιχνίδια της regular season, ενώ πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στη ρακέτα σε όλο το ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x