NBA

Εκτός από τα Game 4 των ομάδων τους Εμπίντ και Λέοναρντ!

Τζοέλ Εμπίντ και Καγουάι Λέοναρντ αντιμετωπίζουν τραυματισμούς, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσουν από το Game 4 των Σίξερς και των Κλίπερς, αντίστοιχα.

Πρόβλημα στους Σίξερς!

Ο Τζοέλ Εμπίντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο του δεξιού του ποδιού μετά την τρίτη αναμέτρηση της ομάδας του εναντίον των Μπρούκλιν Νετς, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από το Game 4 (22/4, 20:00).

Παρόλα αυτά, όπως προκύπτει, ο Καμερουνέζος σέντερ δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και θα είναι πιθανότατα έτοιμος από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, θα προλάβει επομένως ενδεχόμενο πέμπτο παιχνίδι. Θυμίζουμε πως οι Σίξερς προηγούνται με 3-0 στη σειρά, και θα έχουν την ευκαιρία να «σκουπίσουν» τους Νετς στο Game 4.



Οι Σίξερς δεν είναι πάντως η μόνη ομάδα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο σταρ των Κλίπερς, Καγουάι Λέοναρντ, τέθηκε και επίσημα εκτός για τον 4ο αγώνα της ομάδας του με τους Φοίνιξ Σανς το Σάββατο (22/4, 22:30). Αυτό σηματοδοτεί το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πλέι οφ που ο Λέοναρντ χάνει με διάστρεμμα στο γόνατο.

Ο Λέοναρντ έπαιξε πολύ καλά στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς του πρώτου γύρου των Κλίπερς με το Φοίνιξ, σημειώνοντας 38 και 31 πόντους, αντίστοιχα.

Οι Κλίπερς έχασαν τον τρίτο αγώνα χωρίς τον Αμερικανό με 129-124 και τώρα υπολείπονται του Φοίνιξ με 2-1, επομένως η απουσία του Λέοναρντ ίσως στοιχίσει σημαντικά στην ομάδα του LA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x