NBA

Σκέφτονται ανταλλαγή για να αποκτήσουν Μίτσιτς οι Νάγκετς

Οι Ντένβερ Νάγκετς ψάχνουν τρόπους να ενισχύσουν το βάθος του ρόστερ τους και σκέφτονται να κάνουν κάποια ανταλλαγή ώστε να αποκτήσουν τον Βασίλιε Μίτσιτς.

Οι Ντένβερ Νάγκετς δεν κατάφεραν να επαναλάβουν το κατόρθωμα του 2023, κατακτώντας back-to-back το πρωτάθλημα, καθώς αποκλείστηκαν στον δεύτερο γύρο των playoffs από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα στη διάρκεια της σεζόν για την ομάδα του Κολοράντο ήταν η έλλειψη βάθους, καθώς μόλις 5-6 παίκτες από το ροτέισον μπορούσαν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Γι' αυτόν τον λόγο, στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν προέχει η ενίσχυση του πάγκου.

Μάλιστα, φαίνεται πως οι Νάγκετς έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Βασίλιε Μίτσιτς, έχοντας στο μυαλό τους να τον αποκτήσουν μέσω ανταλλαγής. Ο έμπειρος γκαρντ πέρασε την περασμένη σεζόν για πρώτη φορά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δεν έπεισε με τους Θάντερ, όμως βελτιώθηκε αισθητά μετά την ανταλλαγή του στους Χόρνετς.

Σε 30 αγώνες με τις «σφήκες», σημείωσε 10,8 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 6,2 ασίστ ανά αγώνα, παίζοντας 27,2 λεπτά κατά μέσο όρο. Έχει εγγυημένο συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο στο NBA, ενώ υπάρχει και οψιόν στην πλευρά της ομάδας για τρίτη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x