NBA

Kρις Μπρουσάρντ για Λούκα Ντόντσιτς: «Είναι καλύτερος από τον Ντουράντ»

Ο Κρις Μπρουσάρντ θεωρεί πως ο Λούκα Ντόνσιτς είναι καλύτερος παίκτης από τον Κέβιν Ντουράντ.

Σε πολύ μεγάλη εκτίμηση έχει ο Κρις Μπρουσάρντ τον Λούκα Ντόντσιτς, αφού ο αμερικανός δημοσιογράφος θεωρεί πως ο Σλοβένος γκαρντ είναι καλύτερος παίκτης από τον Κέβιν Ντουράντ και μόλις δεύτερος στον κόσμο πίσω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Είναι ήδη καλύτερος παίκτης από τον Ντουράντ ο Ντόνσιτς, ο Γιάννης είναι ο καλύτερος στον κόσμο και ο Λούκα είναι το Νο.2. Ο Ντουράντ δεν έχει οδηγήσει ποτέ την ομάδα του σε τίτλο, ενώ ο Λούκα πιστεύω θα το κάνει και πολλές φορές μάλιστα», δήλωσε ο Μπρουσάρντ στο κανάλι Fox Sports.

Οι δηλώσεις του Μπρουσάρντ είναι το λιγότερο αμφιλεγόμενες, αφού ο «KD» στα 34 του παραμένει ένας από τους πιο αποτελεσματικούς σκόρερ και γενικά καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ. Ωστόσο, ο Ντόνσιτς φέτος κάνει πράγματα που σε κάνουν να τρίβεις τα μάτια σου μετρώντας μέχρι τώρα 36 πόντους, 8,4 ριμπάουντ, 8,3 ασίστ και 1,9 κλέψιμο ανά αγώνα. Επιπρόσθετα, πέρσι έβαλε στις «πλάτες» του το Ντάλας και το οδήγησε στους τελικούς περιφέρειας για πρώτη φορά από το 2011 οπότε το μέλλον είναι σίγουρα λαμπρό για τον «Luka Magic».

Tέλος, ο Μπρουσάρντ όμως φαίνεται να ξεχνάει ότι το 2012 ο 24χρονος Ντουράντ είχε οδηγήσει τους νεαρούς Θάντερ στους τελικούς του πρωταθλήματος, επίσης αν και τα δύο πρωταθλήματα που κατέκτησε ήταν με την «superteam» του Γκόλντεν Στέητ κατά πολλούς ο ίδιος ήταν ο καλύτερος παίκτης αυτής της ομάδας. Μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω τραυματισμού ο πρώην MVP έχει βρει πάλι τον εαυτό του έχοντας μέσο όρο 31 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 1,9. Οπότε καλό είναι να μην τον βγάζουμε ακόμα από την συζήτηση για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου.


Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x