NBA

Οι Τζαζ σκοπεύουν να κάνουν ατομικές προπονήσεις με τον Μπρόνι Τζέιμς με φόντο το... Νο.32 του ντραφτ!

Οι Τζαζ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον στον Μπρόνι Τζέιμς για ατομικές προπονήσεις, με την ομάδα της Γιούτα να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του για το Νο. 32 του φετινού draft του ΝΒΑ!

Το όνειρό του πραγματικότητα θέλει να κάνει ο Μπρόνι Τζέιμς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συμμετέχει σε προπονητικά καμπ του ΝΒΑ, ενόψει του φετινού draft.

Ο γιος του ΛεΜπρόν, αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στη φετινή σεζόν στο κολλέγιο, περνώντας και μια σοβαρή περιπέτεια υγείας όταν το περασμένο καλοκαίρι υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του USC.


Ο 19χρονος γκαρντ πάντως γύρισε στην αγωνιστική δράση και πλέον κυνηγά με αξιώσεις την είσοδό του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στα προπονητικά καμπ, «ανάγκασαν» τους Τζαζ να εκφράσουν ενδιαφέρον για ατομικές προπονήσεις με τον Μπρόνι Τζέιμς, με τον σύλλογο της Γιούτα να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του για το Νο. 32 του ντραφτ.

Άλλωστε, οι προβλέψεις των ειδικών στις ΗΠΑ, δίνουν τον νεαρό άσο στα μέσα του δευτέρου γύρου, αλλά ακόμα και εκτός αυτού. Το γεγονός πάντως πως δείχνει καλό πρόσωπο στις δοκιμές, σίγουρα αναμένεται να τον ανεβάσουν και στις προβλέψεις των ντραφτ.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x