NBA

Σέλτικς: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Πορζίνγκις

Οι Σέλτικς, ενημέρωσαν πως ο Κρίσταπς Πορζίνγκις θα περάσει μέσα στις επόμενες ημέρες την πόρτα του χειρουργείου, λόγω της εξάρθρωσης που υπέστη στον οπίσθιο κνημιαίο τένοντα στους τελικούς του ΝΒΑ.

Το 18ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και πρώτο μετά από 16 χρόνια πανηγύρισαν πριν από λίγες ημέρες οι Σέλτικς, επικρατώντας με 4-1 νίκες των Ντάλας Μάβερικς στους NBA Finals.

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς στα playoffs, ενώ, στους τελικούς κατάφερε να αγωνιστεί σε μόλις τρία παιχνίδια, λόγω του τραυματισμού του στο Game 2.

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Λετονός φόργουορντ και οι «κέλτες» πήραν την από κοινού απόφαση ο 28χρονος άσος να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, καθώς ταλαιπωρείται από δύο τραυματισμούς, καθώς υπέστη ρήξη αμφιβληστροειδούς, αλλά και εξάρθρωση του οπίσθιου κνημιαίου τένοντα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο πρώην άσος των Γουίζαρντς κατέγραψε 20,1 πόντους, 7,2 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 57 παιχνίδια της κανονικής περιόδου.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x