NBA

Αρνείται τα 36,4 εκατ. δολάρια των Γουίζαρντς ο Μπιλ και μένει ελεύθερος

Την απόφαση να κάνει opt-out από το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος από τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς φέρεται να έχει πάρει ο Μπράντλεϊ Μπιλ.

Έτοιμος να εξετάσει τις επιλογές του ως ελεύθερος είναι ο Μπράντλεϊ Μπιλ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «hoopshype», με τον γκαρντ των Γουίζαρντς να γίνεται αυτομάτως ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της free agency, που αρχίζει από την 1η Ιουλίου.

Όπως υποστηρίζει στο ρεπορτάζ του ο Μάικλ Σκότο, ο ηγέτης της Ουάσινγκτον θα κάνει το λεγόμενο «opt-out» από το συμβόλαιό του, αρνούμενος να κάνει χρήση της οψιόν για ανανέωση αντί 36,4 εκατ. δολαρίων και θα εξετάσει τις επιλογές του ως ελεύθερος, ώστε να πάει σε μια ομάδα που θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ μπορεί να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 248 εκατ. δολαρίων και θα έχει ενδιαφέρον ποια ομάδα θα καταφέρει να εξασφαλίσει την υπογραφή του.

Τον δρόμο της free agency φαίνεται ότι επιλέγει και ο Μπόμπι Πόρτις για αναζητήσει υψηλότερο συμβόλαιο από τα 4,6 που μπορούν να του δώσουν οι Μιλγουόκι Μπακς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x