NBA

Μπέβερλι: «Κλειδί η άμυνά μου στον Ντουράντ για τη νίκη»

Ο Πάτρικ Μπέβερλι θεωρεί πως η άμυνα του απέναντι στον Κέβιν Ντουράντ ήταν ο λόγος που οι Λέικερς κατάφεραν να κερδίσουν τους Νετς.

Είναι ευρέως γνωστό ότι ο Πάτρικ Μπέβερλι έχει τεράστια αυτοπεποίηθηση, και μας το απέδειξε αυτό όταν μετά την νίκη των Λέικερς επί των Νετς (116-103), ρωτήθηκε ποιο ήταν το κλειδί για την νίκη της ομάδας του και η απάντηση του ήταν εμφατική.

«Η άμυνα μου πάνω στον Κέβιν Ντουράντ. Δεν το παρατήρησε κανείς; Αυτό ήταν το κλειδί από την αρχή, είχα ανεβάσει την ένταση από νωρίς και η ομάδα μου ακολούθησε», τόνισε ο 34χρονος γκαρντ.

Η αλήθεια είναι πως ο Μπέβερλι δεν «περιόρισε» και πολύ τον «KD» αφού ο φόργουορντ των Νετς τελείωσε τον αγώνα με 31 πόντους και 8/16 σουτ εντός πεδιάς.

Ωστόσο, η αυτοπεποίθηση και η ενέργεια που βγάζει μέσα στο παρκέ ο πολύπειρος γκαρντ είναι κάτι που θα χρειαστούν οι «λιμνάνθρωποι» εάν θέλουν να ανατρέψουν το κακό τους ξεκίνημα στην σεζόν. Οπότε, τέτοιου είδους δηλώσεις μπορεί να μην είναι ακριβής αλλά μπορούν να λειτουργήσουν ως κίνητρο για την υπόλοιπη ομάδα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x