NBA

Μπάτλερ: «Δεν ήμουν αρκετά καλός-Θα ξανάπαιρνα το σουτ στο τέλος»

Ο Τζίμι Μπάτλερ έκανε σκληρή αυτοκριτική μετά τον αποκλεισμό των Χιτ από τους Σέλτικς.

Τι κι αν είχε 82 πόντους, 18 ριμπάουντ και 10 ασίστ στα δύο τελευταία ματς της σειράς και εν γένει φοβερή παρουσία στα playoffs και στους τελικούς της Ανατολής. Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν ιδιαίτερα σκληρός με τον εαυτό του μετά τον αποκλεισμό των Χιτ από τους Σέλτικς (96-100).

«Δεν ήμουν αρκετά καλός, δεν έκανα τη δουλειά μου. Τα στατιστικά δεν σημαίνουν τίποτα, όπως έχω πει τόσες και τόσες φορές. Οι Σέλτικς πέτυχαν την αποστολή τους κι εγώ έμαθα πως πρέπει να είμαι καλύτερος. Και θα είμαι. Τώρα θα πρέπει να επιστρέψουμε στην προετοιμασία, να δουλέψουμε πιο σκληρά και να βελτιωθούμε. Θεωρώ πως έχουμε αρκετά από αυτά που χρειάζονται για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Του χρόνου θα ξαναβρεθούμε στην ίδια κατάσταση και θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο ηγέτης του Μαϊάμι.

Όσο για το τρίποντο που επιχείρησε στο τρανζίσιον, με την ομάδα του στο -2 και με περίπου 15 δευτερόλεπτα να απομένουν, δεν μετανιώνει για την επιλογή του. «Σκέψη μου ήταν να πάω για τη νίκη. Πήρα το σουτ, αλλά αστόχησα. Όμως το πήρα! Οι συμπαίκτες μου θεωρούν πως έπραξα σωστά, οπότε θα ζήσω με αυτό», ανέφερε.

Μαζί του συμφώνησε και ο προπονητής του, Έρικ Σπόελστρα. «Θα ήταν φανταστική ιστορία για τον Τζίμι να βάλει αυτό το σουτ. Λατρεύω τον Τζίμι για αυτή την επιλογή. Ήταν σωστή επιλογή και όταν πήρε το σουτ ήμουν σίγουρος πως θα το βάλει. Ήταν μια καλή επίθεση, σίγουρα με καλύτερες προϋποθέσεις από αυτή που θα μπορούσαμε να είχαμε σχεδιάσει. Είναι κρίμα που δεν ευστόχησε. Αξίζουν πάντως συγχαρητήρια στους Σέλτικς», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x