NBA

Τέταρτη μεγαλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα playoffs οι 56 πόντοι του Μπάτλερ

Ο Τζίμι Μπάτλερ «απείλησε» τον Μάικλ Τζόρνταν με όσα έκανε στη νίκη των Χιτ επί των Μπακς.

Μια από τις κορυφαίες παραστάσεις όλων των εποχών στα playoffs του ΝΒΑ έκανε ο Τζίμι Μπάτλερ. Ο ηγέτης των Χιτ με τους 56 πόντους που πέτυχε στη νίκη επί των Μπακς για το 3-1 σημείωσε την τέταρτη μεγαλύτερη επίδοση όλων των εποχών σε post season.

Περισσότερους έχουν πετύχει στις 17 Αυγούστου 2020 ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 57 πόντους για τους Τζαζ απέναντι στους Νάγκετς, ο Έλτζιν Μπέιλορ με 61 πόντους για τους Λέικερς κόντρα στους Σέλτικς στις 14 Απριλίου 1962, ενώ το απόλυτο ρεκόρ κατέχει ο Μάικλ Τζόρνταν, που είχε 63 πόντους για τους Μπουλς απέναντι στους Σέλτικς στις 20 Απριλίου 1986.

«Μου αρέσει η ανταγωνιστική φύση των playoffs. Εδώ εμφανίζονται όλοι οι καλύτεροι παίκτες. Δεν λέω ότι είμαι ένας από αυτούς, αλλά θέλω να με βλέπουν ως τέτοιον. Θέλω πάντα να κάνω ό,τι είναι δυνατό για να κερδίσει η ομάδα μου, με τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Πιστεύω πως ο Πατ Ράιλι (πρόεδρος Χιτ) και ο Έρικ Σπόελστρα (προπονητής Χιτ) με ήθελαν εδώ για έναν λόγο», τόνισε ο 33χρονος άσος μετά το ρεκόρ καριέρας που σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x