NBA

Μπάρκλεϊ: «Πες τα μου στο πρόσωπο, θα σε πλακώσω στο ξύλο»

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ αναφέρθηκε στο άσχημο περιστατικό που συνέβη στην οικογένεια του Κρις Πολ, κατά την διάρκεια του αγώνα των Ντάλας Μάβερικς με τους Φοίνιξ Σανς.

Σαφές ήταν το μήνυμα του Τσαρλς Μπάρκλεϊ σχετικά με την εχθρική ατμόσφαιρα που αντιμετώπισε η οικογένεια του αστέρα των Φοίνιξ Σανς, Κρις Πολ στην έδρα των Μάβερικς και ξεκαθάρισε αφενός πως ουδείς έχει δικαίωμα να προκαλεί φόβο αλλά συνάμα υπογράμμισε ότι είναι λογικό σε εκτός έδρας αναμέτρηση, ο κόσμος να είναι ιδιαίτερα προκλητικός.



«Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε οπότε δεν μπορώ να κατηγορήσω διαβάζοντας αυτά που γράφοντας στο Ίντερνετ, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να απλώνεις πουθενά τα χέρια σου. Όμως όταν πηγαίνεις σ' ένα εχθρικό περιβάλλον θα υπάρχουν και οι προκλητικοί φίλαθλοι».

Τέλος, έφερε ένα παράδειγμα από την δική του καριέρα και τόνισε πως σε κάθε λογομαχία με φίλαθλο, τον προκαλούσε να λύσουν το πρόβλημα... μαζί.

«Πάντα έλεγα όταν ακούγονται αυτά από τους φιλάθλους, να έρθει μαζί μου στο παρκέ για πέντε λεπτά. Απλά δώστε μου πέντε λεπτά μαζί μου. Χωρίς να υπάρχουν κατηγορίες ή μηνύσεις. Και έλα πες τα μου αυτά στο πρόσωπό μου για αυτά τα πέντε λεπτά. Θα σε πλακώσω στο ξύλο. Θα πάρω τον χρόνο μου, θα τον δέρνω σιγά-σιγά».

Εξάλλου, στην πλούσια καριέρα του ο Μπάρκλεϊ ουκ ολίγες φορές πιάστηκε στα χέρια με αντιπάλους του, ακόμα και με φιλάθλους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x