NBA

Μπάρκλεϊ: «Ο Ντουράντ ως ηγέτης μίας ομάδας έχει αποτύχει παταγωδώς»

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ απέναντι στον Κέβιν Ντουράντ, υπογραμμίζοντας ότι ως ηγέτης στη καριέρα του έχει αποτύχει πλήρως.

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Γνωστός για τις… ωμές και αντισυμβατικές απόψεις του, ξεκαθάρισε έπειτα από το σίριαλ που απασχόλησε ολάκερο το NBA σχετικά με τον επόμενο προορισμό του Κέβιν Ντουράντ, πως όντας ο ηγέτης ενός συνόλου έχει αποτύχει ολοκληρωτικά μέχρι τώρα στη καριέρα του.

«Θυμώνει όταν το λέμε, αλλά παρακάλεσε τους Γουόριορς για να κερδίσει δύο πρωταθλήματα. Αν κοιτάξεις τη καριέρα του διαχρονικά, θα παρατηρήσεις ότι ως ηγέτης ήταν απόλυτη αποτυχία. Κάθε φορά που ηγήθηκε μίας αποτυχίας, κατέληξε σε φιάσκο», ήταν τα λόγια του άλλοτε MVP του 1993 με τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο άλλοτε παίκτης των Θάντερ κατέκτησε δύο δαχτυλίδια με τους Γουόριορς, ενώ στα οκτώ χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Οκλαχόμα οδήγησε μόλις μία φορά την ομάδα του στους τελικούς του κορυφαίου πρωταθλήματος, χάνοντας με 4-1 από τους Μαϊάμι Χιτ του ΛεΜπρόν Τζέιμς το 2012.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x