NBA

Μπάρκλεϊ: «Ηλίθιοι και εγωιστές οι αντιεμβολιαστές»

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ καυτηρίασε τη στάση των αντιεμβολιαστών.

Εγωιστές και ηλίθιους χαρακτήρισε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ όσους αρνούνται να εμβολιαστούν κατά του COVID-19. Ο θρύλος του ΝΒΑ, που δεν έχει συνηθίσει να μασά τα λόγια του, είναι πλήρως εμβολιασμένος και δεν ενστερνίζεται τις θεωρίες συνομωσίας περί… τσιπ.

«Είναι εγωιστικό να μην προσπαθείς να βοηθήσεις τον κόσμο να επιστρέψει στην κανονικότητα, να πετάξει τις χαζές αυτές μάσκες και να μπορεί να πάει να φάει σε ένα γεμάτο εστιατόριο. Είναι απλά εγωιστικό. Έχω ακούσει αυτούς τους ηλίθιους να μιλούν για τσιπ, ότι η κυβέρνηση θέλει να μας ακολουθεί παντού. Μπορεί να το κάνει και τώρα, όλοι έχουμε κινητό. Και επίσης, τι κάνετε και ανησυχείτε για το αν σας ακολουθούν;», ανέφερε ο Μπάρκλεϊ.

Σύμφωνα με την ένωση παικτών του ΝΒΑ, το 90% των παικτών είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Οι περίπου 40 παίκτες που αρνούνται να εμβολιαστούν, θα πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ καθημερινά, να φορούν διαρκώς μάσκες στις εγκαταστάσεις ή μετακινήσεις της ομάδας, ενώ θα κάθονται σε απόσταση από τους υπόλοιπους και αν έρθουν σε επαφή με κρούσμα θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα για επτά μέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x