NBA

Μπακς: Τέλος η σεζόν για Μπέμπρι, επιστρέφει ο Λόπεζ

Ο ΝτιΆντρε Μπέμπρι υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν για τους Μπακς, αλλά επιστρέψει ο Μπρουκ Λόπεζ.

Μια πολύ δυσάρεστη και μια πολύ ευχάριστη είδηση περιλάμβανε το ιατρικό δελτίο των Μπακς. Όπως αναμενόταν, ο τραυματισμός του ΝτιΆντρε Μπέμπρι στο δεξί γόνατο στον αγώνα με τους Γουόριορς αποδείχτηκε πολύ σοβαρός. Ο 27χρονος γκαρντ υπέστη ρήξη χιαστού, θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και τις αρχές της επόμενης περιόδου.

Ο Μπέμπρι είχε αγωνιστεί σε 8 ματς από τη στιγμή που αποκτήθηκε ως ελεύθερος για να καλύψει τα κενά που προέκυψαν από την αποχώρηση του ΝτιΒιντσέντζο και τον τραυματισμό του Κόνατον. Σε αυτά τα παιχνίδια είχε 0,8 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ σε 9,6 λεπτά κατά μέσο όρο έχοντας κυρίως αμυντικό ρόλο.

Το κάπως παρήγορο για τους πρωταθλητές είναι πως ο Μπρουκ Λόπεζ επιστρέφει στην αποστολή τους για τον αποψινό αγώνα με τους Τζαζ. Ο σέντερ της ομάδας είχε μείνει εκτός από την πρεμιέρα της σεζόν λόγω ενός τραυματισμού στη μέση, για τον οποίο χειρουργήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου. Πέραν του βετεράνου ψηλού, επανέρχεται μετά από απουσία 16 αγώνων και ο Τζορτζ Χιλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x