NBA

Ο λόγος που οι Πέισερς... άρπαξαν την μπάλα του αγώνα με τους Μπακς από τον Γιάννη!

Αυτός είναι ο λόγος που οι Ιντιάνα Πέισερς πήραν την μπάλα του αγώνα με τους Μιλγουόκι Μπακς, κάνοντας έξαλλο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην ιστορική του βραδιά.

Ιστορικό, όσο και επεισοδιακό αποδείχθηκε το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο «Greek Freak» πραγματοποίησε... διαστημική εμφάνιση επί των Ιντιάνα Πέισερς, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη με σκορ 140-126, με τον ίδιο να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 64 πόντους, απόδοση που αποτελεί ρεκόρ καριέρας!

Παρ' όλα αυτά, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο αγώνας σημαδεύτηκε από μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς οι Πέισερς... άρπαξαν την μπάλα του αγώνα, με τον Γιάννη να γίνεται έξαλλος και να τα «ψέλνει» στους Λόιντ Πιρς - Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, ζητώντας επιτακτικά την μπάλα μετά και την ιστορική του επίδοση.



Ο λόγος στον οποίο προέβησαν σε αυτή την ενέργεια οι «ινδιάνοι» πάντως δεν ήταν... εκδικητικός προς τον Αντετοκούνμπο. Αντιθέτως, το έκαναν καθώς θέλησαν να τη δώσουν στον ρούκι της ομάδας, Όσκαρ Τσιέμπουε, για να την έχει ως ενθύμιο, αφού στο ματς με τους Μπακς πέτυχε το παρθενικό του καλάθι στο ΝΒΑ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x