NBA

Μπακς: «Ο Γιάννης είναι ο πραγματικός MVP»

Μπουντενχόλζερ, Χόλιντεϊ και Λόπεζ δήλωσαν πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αξίζει το βραβείο του MVP. Το σχόλιο του Greek Freak.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με μια μεγαλειώδη εμφάνιση οδήγησε τους Μπακς σε νίκη επί των Σίξερς και μια ανάσα από την εξασφάλιση του καλύτερου ρεκόρ της κανονικής περιόδου. Αμέσως μετά, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ εξέφρασε τη διαφωνία του με τα προγνωστικά που θέλουν τον Greek Freak τρίτο στην κούρσα για το βραβείο του MVP.

«Νιώθω πως ο Γιάννης είναι ο MVP. Ο καλύτερος παίκτης, στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ… Αυτά που κάνει και στις δύο πλευρές του παρκέ, στα ριμπάουντ, στις τάπες, στην άμυνα, στην πίεση στην περιφέρεια… κάνει τα πάντα! Δημιουργεί, επιτίθεται, παίρνει βολές. Θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι αυτός η επιλογή!», τόνισε ο προπονητής των Μπακς.

Πώς αντιμετωπίζει αυτά τα λόγια ο 28χρονος σούπερ σταρ; «Είναι τιμητικά τα λόγια αυτά. Χαίρομαι πολύ που έχω κερδίσει δύο βραβεία MVP και είμαι στη συζήτηση για το βραβείο τα τελευταία πέντε χρόνια. Είμαι ικανοποιημένος που είμαι σταθερός και βοηθώ την ομάδα μου να είναι σπουδαία, αυτός είναι ο στόχος. Αυτός είναι ο μόνος στόχος: να μπορώ να είμαι σε θέση να βοηθώ τους Μπακς να είναι σπουδαία ομάδα!», τόνισε με ταπεινότητα.

Πώς εξηγούν ότι ο συμπαίκτης τους δεν είναι πρώτο φαβορί για το MVP οι Τζρου Χόλιντεϊ και Μπρουκ Λόπεζ; «Μάλλον ο κόσμος το έχει… βαρεθεί. Όπως συμβαίνει και με τον Λεμπρόν, το κάνει με τέτοια συνέπεια που ο κόσμος το βλέπει συνηθισμένο πλέον. Αλλά δεν είναι! Ο Γιάννης το κάνει να φαίνεται πολύ εύκολο. Κανείς δεν μπορεί να κάνει ό,τι αυτός και ανήκει στην ομάδα που είναι πρώτη όχι μόνο στην Ανατολή, αλλά σε όλη τη λίγκα», ανέφερε ο γκαρντ του Μιλγουόκι.

«Ο Γιάννης κάνει να μοιάζουν ρουτίνα εμφανίσεις επιπέδου ενός παίκτη κορυφαίου όλων των εποχών. Πιστεύω πως ο κόσμος το έχει συνηθίσει πλέον. Ο Γιόκιτς και ο Εμπίντ είναι σπουδαίοι παίκτες, αλλά ο Γιάννης είναι ξεχωριστός. Είναι τόσο σπουδαίος, που ο κόσμος το έχω συνηθίσει πλέον», τόνισε ο σέντερ των Μπακς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x