NBA

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε: Γιάννης και Λίλαρντ κάνουν ντεμπούτο κόντρα στους Λέικερς του ΛεΜπρόν!

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο τους στη φετινή preseason θα πραγματοποιήσουν τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/10) οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ!

Ο κύβος ερρίφθη! Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ θα πραγματοποιήσουν το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο τους στη φετινή preseason τα ξημερώματα της Δευτέρας απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς!

Οι δύο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δεν είχαν αγωνιστεί στα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια της σεζόν, με τον Άντριαν Γκρίφιν να τους αφήνει εκτός εκτός αποστολής τόσο από τη νίκη επί των Σικάγο Μπουλς (105-102), όσο και από την ήττα από τους Μέμφις Γκρίζλις (108-102).

Τελικώς, η επιθυμία των απανταχού φιλάθλων του ΝΒΑ θα γίνει πραγματικότητα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/10, 02:00), εκεί όπου οι «Greek Freak» και «Dame» θα πατήσουν για πρώτη φορά παρκέ ως συμπαίκτες!

Μάλιστα, αυτό θα γίνει απέναντι στους «λιμνανθρώπους» των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, σε μια ομολογουμένως μεγάλη «τιτανομαχία» - έστω και αν πρόκειται για φιλικό - που θα λάβει χώρα στο Λος Άντζελες.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x