NBA

Με τους Μπουλς στα playoffs οι Μπακς

Τους Σικάγο Μπουλς θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο των playoffs οι Μπακς, ύστερα από τη νίκη των Σέλτικς επί των επί των Γκρίζλις στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του NBA.

Οι Σέλτικς επικράτησαν τα ξημερώματα των Γκρίζλις στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του NBA και έστειλαν τους Μπουλς στους Μπακς στον πρώτο γύρο των playoffs.

Το Μιλγουόκι, το οποίο τερμάτισε στην 3η θέση στην ανατολική περιφέρεια, θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στση σειρά με το Σικάγο και αν καταφέρουν να προκριθούν στον δεύτερο γύρο θα παίξουν με τον νικητή της σειράς Σέλτικς - Νετς ή Καβαλίερς.

Φέτος οι πρωταθλητές επικράτησαν και στα τέσσερα ματς των «ταύρων» στη regular season (94-90 και 126-98 εντός, 118-112 και 127-106 εκτός έδρας), έχοντας αυτή τη στιγμή των πρώτο λόγο για πρόκριση στην επόμενη φάση του NBA.

Εφόσον οι Μπακς τα καταφέρουν θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της σειράς Σέλτικς - Νετς/Καβαλίερς. Αν περάσει η Βοστώνη, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα έχει μειονέκτημα έδρας, ενώ αν περάσει κάποιος από το Μπρούκλιν ή το Κλίβελαντ τότε τα «ελάφια» θα έχουν πλεονέκτημα έδρας.

Εάν οι Μπακς πάνε «τρένο» σε αυτή τη σειρά οι Μπακς, τότε η ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ θα παίξουν στους τελικούς της Περιφέρειας με τον αντίπαλο που θα έχει επιβιώσει από τις σειρές Χιτ - Νετς/Καβαλίερς/Χοκς/Χόρνετς και Σίξερς - Ράπτορς.

Δείτε μερικά βίντεο από τις φετινές αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μπουλς







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x