NBA

Αναστάτωση στους Μπακς: Επεισόδιο με τον προπονητή οδήγησε στην παραίτηση τον βοηθό Στοτς

Ο Τέρι Στοτς παραιτήθηκε από τη θέση του βοηθού προπονητή μετά από επεισόδιο με τον πρώτο προπονητή, Άντριαν Γκρίφιν, μπροστά σε όλη την ομάδα.

Άνω-κάτω έγιναν οι Μπακς λίγες μέρες πριν αρχίσει η σεζόν στο ΝΒΑ. Η είδηση της παραίτησης του Τέρι Στοτς από τη θέση του βοηθού προπονητή ξάφνιασε άπαντες και αποδείχτηκε πως δεν ήταν τόσο… αθώα. Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα, υπήρξε προηγήθηκε ένα επεισόδιο με το νέο προπονητή της ομάδας, Άντριαν Γκρίφιν.

Λίγο μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο νέος head coach του Μιλγουόκι μάζεψε στο κέντρο τους παίκτες του και ενημέρωσε τους συνεργάτες του πως θα μαζεύονταν κι εκείνοι λίγο μετά. Όμως όταν ήρθε η ώρα του τεχνικού τιμ, ο Στοτς αποχώρησε μαζί με τους παίκτες και δεν έμεινε με τους υπόλοιπους συνεργάτες στο προπονητικό τιμ. Ο Γκρίφιν κάλεσε τον Στοτς να πάει κοντά τους, εκείνος ζήτησε να έχει λίγο χρόνο με τους παίκτες και τότε ο πρώτος προπονητής τού έβαλε τις φωνές μπροστά σε όλη την ομάδα!

Το περιστατικό αυτό δεν ήταν μεμονωμένο, καθώς-σύμφωνα με δημοσιεύματα-η συνεργασία τους δεν ήταν πολύ ομαλή και υπήρχαν αρκετές δυσκολίες, μολονότι είχε προσληφθεί μόλις στις 28 Ιουνίου.

Ο Άντριαν Γκρίφιν μιλώντας στον Τύπο δεν έριξε… φως στην υπόθεση. «Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Τέρι γιατί παραιτήθηκε. Μας αιφνιδίασε όλους, αλλά στηρίζουμε την κάθε του απόφαση. Είναι ένας φοβερός άνθρωπος και σπουδαίος προπονητής, έμαθα πολλά από εκείνον, απόλαυσα τη συνεργασία και του εύχομαι τα καλύτερα», είπε ο διάδοχος του Μάικ Μπουντενχόλζερ στον πάγκο των Μπακς.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι σίγουρα δυσάρεστη και για τον Ντέμιαν Λίλαρντ. Το μεγάλο απόκτημα των Μπακς είχε συνεργαστεί για εννιά χρόνια με τον Στοτς στους Μπλέιζερς και σίγουρα ήταν ένας από τους λόγους που και ο ίδιος ήθελε να πάει στο Μιλγουόκι και να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Μιλήσαμε ήδη. Έχουμε περάσει τόσο καιρό μαζί στη λίγκα άλλωστε. Ακόμη και στη διετία που ήταν εκτός πάγκων είχαμε συχνή επικοινωνία», αρκέστηκε να πει ο Dame, χωρίς να αποκαλύψει τι ειπώθηκε μεταξύ τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x