NBA

Ενίσχυση-έκπληξη με Βιλντόσα από τους Μπακς

Οι Μπακς ήρθαν σε συμφωνία με τον Λούκα Βιλντόσα και ο Αργεντινός γκαρντ θα γίνει συμπαίκτης των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Σε μια συμφωνία-έκπληξη ήρθαν οι Μπακς. Όπως αναφέρει ο Έιντριαν Βονιαρόφσκι, οι πρωταθλητές ήρθαν σε συμφωνία με τον Λούκα Βιλντόσα, με τον Αργεντινό γκαρντ να υπογράφει ως το καλοκαίρι του 2023.

Ο άλλοτε άσος της Μπασκόνια, MVP στους τελικούς της ACB το 2020, είχε υπογράψει στους Νικς πέρσι, ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε εκτός μάχης μετά το summer league, όπου εμφανίστηκε σε δύο αγώνες. Τον Οκτώβριο αποδεσμεύτηκε από τους Νικς και κατόπιν χειρουργήθηκε.

Πλέον έχει αναρρώσει πλήρως και ο 26χρονος άσος θα γίνει μέλος της ομάδας του Μιλγουόκι προσφέροντας μια έξτρα επιλογή στην περιφέρειά τους. Σημειώνεται πως ο Βιλντόσα εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ με τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Στην τελευταία του σεζόν στην Ευρωλίγκα, το 2020/21, είχε 10,3 πόντους, 3,5 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1,6 κλεψίματα με 10,2 στο ranking σε 25 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x