NBA

Μόρεϊ: «Γουέστμπρουκ και Αρτέστ είναι οι πιο παρεξηγημένοι παίκτες»

Τον… μύθο του «κακού παιδιού» αποτίναξε από Ράσελ Γουέστμπρουκ και Ρον Αρτέστ, ο τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ.

Πολύ καλοί και παράλληλα παρεξηγημένοι χαρακτήρες είναι οι Ράσελ Γουέστμπρουκ και Ρον Αρτέστ, σύμφωνα με τον Ντάριλ Μόρεϊ.

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς τόνισε πως ο κόσμος λανθασμένα έχει σχηματίσει αρνητικές εντυπώσεις για τους δύο παίκτες και πως αμφότεροι είναι πολύ καλά παιδιά και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας, όταν τους γνωρίσει προσωπικά.

«Εάν τον γνωρίσεις, θα τον συμπαθήσεις. Ο Ράσελ είναι στην κορυφή της λίστας μου, με τους δύο παίκτες που όταν ήρθαν στους Ρόκετς, ο κόσμος είχε αρνητική εντύπωση για εκείνους. Ο Ράσελ είναι ένας γλυκός τύπος. Ο Ρον Αρτέστ είναι ο άλλος. Έχεις ακούσει όλα αυτά τα πράγματα και ήταν ο πιο γλυκός και καλός τύπος. Υπάρχουν απλά κάποιοι παίκτες στο ΝΒΑ, που δεν καταλαβαίνεις τον λόγο που ο κόσμος έχει σχηματίσει αρνητικές εντυπώσεις για εκείνους. Ο Ράσελ είναι πραγματικά ένα πολύ καλό παιδί», ήταν τα λόγια του τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς στο «Mason & Ireland show» του ESPN Los Angeles.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x