NBA

Το απίστευτο ποσό που χάνει ο Μοράντ λόγω της τιμωρίας του

Τουλάχιστον 50 εκατ. δολάρια θα χάσει ο Τζα Μοράντ λόγω της τιμωρίας του από το ΝΒΑ.

Πολύ ακριβά, κυριολεκτικά και μεταφορικά, θα πληρώσει ο Τζα Μοράντ την τιμωρία 25 αγώνων που του επιβλήθηκε από το ΝΒΑ για το δεύτερο περιστατικό στο οποίο εμφάνισε όπλο δημοσίως. Ο 23χρονος γκαρντ θα χάσει τουλάχιστον 50 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το ESPN.

Για την προσεχή περίοδο αρχικά θα εισέπραττε 33,5 εκατ. δολάρια, αλλά πλέον αυτό το ποσό θα μειωθεί στα 25,9 εκατ. δολάρια. Επίσης, θα χάσει επιπλέον 7,6 εκατ. δολάρια για τα 25 παιχνίδια που θα χάσει.

Ο Μοράντ έχασε ήδη αρκετά χρήματα που προβλέπονταν στο συμβόλαιό του επειδή δεν επελέγη σε κάποια από τις τρεις καλύτερες πεντάδες της σεζόν 2022/23, στις οποίες θα είχε σίγουρα επιλεγεί αν δεν υπήρχαν αυτά τα παραπτώματα. Μάλιστα, χάνοντας 25 ματς τη νέα σεζόν τίθεται ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στις All NBA Teams και για το 2023/24, χάνοντας ξανά το προβλεπόμενο μπόνους.

«Αν συνυπολογίσουμε και τις απώλειες από εμπορικές συμφωνίες, τότε υπολογίζουμε πως ο Μοράντ θα χάσει τουλάχιστον 50 εκατ. δολάρια, μπορεί ακόμη και 70 εκατ. δολάρια, για όσα έκανε», τόνισε ο Μπράιαν Γουίντχορστ του ESPN.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x