NBA

Ο Μόντι Γουίλιαμς αποκάλυψε ότι η σύζυγός του διαγνώστηκε με καρκίνο στη διάρκεια των playoffs

Η γυναίκα του διαγνώστηκε με καρκίνο κατά τη διάρκεια των playoffs με τους Σανς, όπως αποκάλυψε ο νέος προπονητής των Πίστονς.

Το προσωπικό του δράμα περνούσε ο Μόντι Γουίλιαμς όσο οι Σανς αγωνίζονταν στα playoffs. Ο ίδιος, κατά την παρουσίασή του ως προπονητής των Πίστονς πλέον με το μεγαλύτερο συμβόλαιο προπονητή στην ιστορία, αποκάλυψε πως η σύζυγός του διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

«Είχα μια κατάσταση προσωπικά στην οικογένειά μου που χρειαζόταν προσοχή...Η γυναίκα μου ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο του μαστού στο διάστημα των playoffs. Ο λόγος που το αναφέρω είναι για να μην μιλήσω για την οικογένειά μου, αλλά για να τονίσω περισσότερο ότι οι γυναίκες χρειάζονται τεστ έγκαιρης ανίχνευσης. Κάναμε τον σχετικό έλεγχο και ακολούθησαν εξετάσεις επί εξετάσεων για να ανιχνεύσουμε το πρόβλημα εγκαίρως. Και αυτή η δύναμη έσωσε τη ζωή της γυναίκας μου. Και μπορεί να σώσει άλλους!», τόνισε ο 51χρονος προπονητής.

Σημειώνεται πως ο Μόντι Γουίλιαμς έχασε την επί 26 χρόνια σύζυγό του σε τροχαίο δυστύχημα το 2016 (με τα τρία παιδιά τους να τραυματίζονται, ευτυχώς ελαφρά) και έναν χρόνο μετά παντρεύτηκε την τωρινή του σύζυγο, Λίζα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x