NBA

Μέτοχος της Λιντς γίνεται ο Ράσελ Γουέστμπρουκ

Σπουδαίο επιχειρηματικό βήμα για τον Ράσελ Γυέστμπρουκ που μπαίνει στη Λιντς ως μέτοχος και μέλος της εταιρείας 49ers Enterpises, η οποία εξαγόρασε τον αγγλικό σύλλογο.

Στην κοινοπραξία που αγοράζει εξ’ ολοκλήρου τη Λιντς Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Ο 34χρονος σουπερστάρ του NBA γίνεται, κάπως έτσι, μέτοχος του ιστορικού αγγλικού συλλόγου, μαζί με τους θρύλους του γκολφ, Τζόρνταν Σπιθ και Τζάστιν Τόμας, επίσης μέλη της 49ers Enterpises.

Ο οικονομικός βραχίονας της ομάδας του NFL, San Fransisco 49ers, απέκτησε το 56% των μετοχών της αγγλικής ομάδας, από τον πρώην πρόεδρο, Αντρέα Ρανριτσάνι. O Γουέστμπρουκ, μαζί με τον Σπιθ και τον Τόμας είναι μειοψηφικοί φορείς σε αυτή την εξαγορά, με τον έτερο αθλητή του γκολφ, Ρίκι Φάουλερ, να αποσύρεται από τη συμφωνία το Μάιο, έπειτα από τον υποβιβασμό της Λιντς στην Championship.

Ο γκαρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς μίλησε σε μία εκδήλωση της Sportico, εταιρείας ενημέρωσης για τις αθλητικές επενδύσεις, λέγοντας, σχετικά με την κίνηση αυτή: «Ήμουν αρκετά τυχερός που συνομίλησα με τους ιδιοκτήτες της 49ers Enterpises. Είχα την τύχη να μιλήσω με φίλους μου, καθώς και τον επιχειρηματικό μου συνεργάτη, συζητώντας για το αν αυτή η επιλογή είναι η σωστή, καθώς και πως θα μπορούσαμε να την εξελίξουμε».

Επιμέλεια: Θοδωρής Δημόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x