NBA

Για τη... μαμά πατρίδα: Κατετάγη στον φινλανδικό στρατό ο Λάουρι Μάρκανεν

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι θα κάνει ο Λάουρι Μάρκανεν, καθώς λίγο μετά τον αποκλεισμό των Γιούτα Τζαζ από τη συνέχεια των playoffs του ΝΒΑ, κλήθηκε να υπηρετήσει στον φινλανδικό στρατό.

Έκανε τη δουλειά του για φέτος και θα υπηρετήσει τη... μαμά πατρίδα ο Λάουρι Μάρκανεν!

Ο Φινλανδός φόργουορντ των Τζαζ, έπειτα από μια εξαιρετική ατομική σεζόν στη Γιούτα, θα εκμεταλλευτεί τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια των playoffs του ΝΒΑ ώστε να καταταγεί στον φινλανδικό στρατό!

Μάλιστα, ο ταλαντούχος παίκτης είχε ενημερώσει τη διοίκηση της ομάδας ότι επρόκειτο να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και έτσι πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο για αθλητές στρατόπεδο, Defences Sports School, ώστε να ξεκινήσει την εκπαίδευση του.

Ωστόσο εκεί δεν πρόκειται να ακολουθήσει την... πεπατημένη ενός κοινού στρατιώτη, καθώς το πρόγραμμα της εκπαίδευσης περιλαμβάνει ατομικές προπονήσεις, με στόχο το «χτίσιμο» της καλής φυσικής κατάστασης, ενόψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Θυμίζουμε ότι ο Μάρκανεν, τη φετινή σεζόν, ήταν εξαιρετικός, καθώς μέτρησε κατά μέσο όρο 25.6 πόντους, ενώ κατέβασε 8.6 ριμπάουντ και μοίρασε 1.9 ασίστ, σε 34.4 λεπτά συμμετοχής, λαμβάνοντας μέρος συνολικά σε 66 αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x