NBA

Μαρκ Τζάκσον: «Οι Λέικερς μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο»

Ξεκάθαρος ήταν ο Μαρκ Τζάκσον σχετικά με τις δυνατότητες των Λος Άντζελες Λέικερς, τονίζοντας πως αν οι τρεις σούπερ σταρ του ρόστερ παραμείνουν υγιείς, μπορούν να κερδίσουν τον τίτλο.

Καλοκαίρι με πολλά ερωτηματικά διανύουν οι Λος Άντζελες Λέικερς, αναζητώντας τη χαμένη αίγλη από το πρωτάθλημα που κατέκτησαν το 2020. Η αποχώρηση του Φρανκ Βόγκελ και τα αμέτρητα σενάρια φυγής του Ράσελ Γουέστμπρουκ απασχολούν την καθημερινότητα των «λιμνανθρώπων» και πολλοί μάλιστα, να αναφέρουν πως δύσκολα θα επιστρέψουν σύντομα σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Αντίθετος στην περιρρέουσα κατάσταση είναι ο Μαρκ Τζάκσον, ο οποίος σε δηλώσεις του υπογράμμισε, πως αν οι μεγάλοι αστέρες της ομάδας δεν αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών μέσα στη σεζόν, δεν αποκλείεται στο τέλος να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

«Υγιείς, μπορούν να κερδίσουν ένα πρωτάθλημα. Αν είναι υγιείς και είναι ανταγωνιστικοί στο αμυντικό μισό πάση θυσία... Δεν μπορούν να πιστεύουν ότι επειδή έχουν τρεις μελλοντικούς Hall of Famers θα ξεπεράσουν τους πάντες. Πρέπει να αναπτύξουν τις σωστές συνήθειες που δεν είχαν πέρυσι και να επιστρέψουν στην άμυνα», ήταν τα λόγια του άλλοτε τεχνικού των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x