NBA

Μαλόουν: «Νικάμε και όλοι μιλάνε για τους Λέικερς»

O Mάικλ Μαλόουν εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με το γεγονός πως παρόλο που οι Νάγκετς προηγούνται με 2-0 στη σειρά, όλοι μιλούν για τους Λέικερς.

Με εξαιρετικό τρόπο έχουν ξεκινήσει τους Τελικούς Περιφέρειας οι Νάγκετς.

Η ομάδα του Ντένβερ προηγείται με 2-0 απέναντι στους Λέικερς, έχοντας πάρει ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στους μεγάλους Τελικούς.

Ο τεχνικός των Νάγκετς, Μάικλ Μαλόουν, εξέφρασε πάντως τη δυσαρέσκειά του με το γεγονός πως κανείς δεν μιλάει για την ομάδα του, αλλά όλοι σχολιάζουν τη σειρά από την πλευρά των Λέικερς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κερδίζεις το 1ο παιχνίδι των πλέι οφ και το μόνο για το οποίο μιλούσαν όλοι ήταν οι Λέικερς. Ας είμαστε ειλικρινείς, αυτό ήταν το γενικό αφήγημα ότι οι Λέικερς ήταν καλά. Ηττήθηκαν με 1-0, αλλά κάτι έμαθαν.

Κανείς δεν μίλησε για τον Νίκολα Γιόκιτς και την απίστευτη παράσταση που έδωσε. Η αφήγηση δεν αφορούσε τους Νάγκετς, δεν αφορούσε τον Νίκολα. Η αφήγηση αφορούσε τους Λέικερς και τις προσαρμογές τους.

Έμεις γνωρίζουμε την πραγματική αφήγηση σε αυτά τα αποδυτήρια. Ξέρουμε ότι δεν τελειώσαμε, δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Πρέπει να κερδίσεις ένα παιχνίδι στο γήπεδο της άλλης ομάδας αν θέλεις πραγματικά να κάνεις κάτι σε μια σειρά, και ξέρουμε πόσο σπουδαία είναι αυτή η ομάδα, ειδικά στο γήπεδο της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x