NBA

Κινγκς: Βαρύ πρόστιμο στον Μάικ Μπράουν για το ξέσπασμά του στο ματς με τους Μπακς!

Το ΝΒΑ επέβαλε πρόστιμο ύψους 50 χιλιάδων δολαρίων στον προπονητή των Κινγκς, Μάικ Μπράουν, για το ξέσπασμα που είχε κατά των διαιτητών στην αναμέτρηση με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Τελικώς, ο Μάικ Μπράουν θα πληρώσει πολύ ακριβά το ξέσπασμα που είχε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Σακραμέντο Κινγκς με τους Μπακς τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην ήττα της ομάδας του στο Μιλγουόκι.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης, το ΝΒΑ γνωστοποίησε την απόφασή του να επιβάλει πρόστιμο ύψους 50 χιλιάδων δολαρίων στον 53χρονο προπονητή των «βασιλιάδων», τόσο για την έκρηξη που είχε προς τους διαιτητές κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου, εκεί όπου μάλιστα κινήθηκε απειλητικά προς τον έναν ρέφερι, όσο και για αυτά που είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, πηγαίνοντας στην αίθουσα Τύπου με λάπτοπ για να δείξει τις επίμαχες φάσεις!

Ένα πρόστιμο το οποίο ήταν αναμενόμενο, καθώς, η λίγκα και ο Άνταμ Σίλβερ έχουν αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν πως δεν αφήνουν ατιμώρητες τέτοιες συμπεριφορές, ούτε από τους προπονητές και τα τεχνικά τιμ, ούτε ακόμα και από τους ίδιους τους παίκτες.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x