NBA

Κίνηση ουσίας για τους Μάβερικς: Πήραν Κουέντιν Γκράιμς και έδωσαν Χάρνταγουεϊ στους Πίστονς

Οι Μάβερικς παραχώρησαν με ανταλλαγή στους Ντιτρόιτ Πίστονς τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ μαζί με τρία picks, παίρνοντας ως αντάλλαγμα τον πολύ εξελίξιμο Κουέντιν Γκράιμς.

Οι Μάβερικς έκαναν μια εξαιρετική πορεία στην περασμένη σεζόν, φτάνοντας μέχρι τους τελικούς του NBA όπου ηττήθηκαν από τους Σέλτικς. Πλέον, ξεκίνησαν το «χτίσιμο» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με μία κίνηση ουσίας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ντάλας έστειλε στους Ντιτρόιτ Πίστονς τον απογητευτικό φέτος Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ μαζί με τρία picks δεύτερου γύρου, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα τον Κουέντιν Γκράιμς.

Ο 24χρονος γκαρντ πρόκειται για έναν πολύ εξελίξιμο παίκτη, ικανότατο στην περιφερειακή άμυνα και καλό σουτέρ (37% ποσοστό καριέρας στα τρίποντα). Αναμένεται να «κουμπώσει» πολύ καλά δίπλα στον Λούκα Ντόντσιτς, καθώς διαθέτει πολύ καλά στοιχεία που συμπληρώνουν τις αδυναμίες του Σλοβένου γκαρντ.

Η περασμένη σεζόν ήταν απογοητευτική για τον Γκράιμς, που έχασε τον ρόλο του στους Νικς και παραχωρήθηκε με ανταλλαγή στους Πίστονς, σε ένα πακέτο που έφερε τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς στη Νέα Υόρκη. Παρόλα αυτά, την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική περίοδο μέτρησε 11,3 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο, με 38% στα τρίποντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x