NBA

Μάβερικς: Εξετάζουν trade με τους Χοκς για τον Κλιντ Καπέλα!

Την περίπτωση του 29χρονου Ελβετού σέντερ των Ατλάντα Χοκς εξετάζουν σοβαρά οι Ντάλας Μάβερικς για την ενίσχυσή τους στις θέσεις των ψηλών.

Η φετινή σεζόν των Μάβερικς δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά, καθώς, παρά την έλευση του Καϊρί Ίρβινγκ στο πλευρό του Λούκα Ντόντσιτς, η ομάδα του Ντάλας έμεινε εκτός playoffs του ΝΒΑ.

Είναι δεδομένο, πως ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η διοίκηση του συλλόγου θέλει να χτίσει ένα δυνατό ρόστερ ώστε να πλαισιώσει τους δύο σούπερ σταρ, διεκδικώντας έτσι με καλές πιθανότητες το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι Μαβς ενδιαφέρονται «ζεστά» για την περίπτωση του Κλιντ Καπέλα, μετά το κενό που άφησαν οι Κρίστιαν Γουντ και Ντουέιντ Πάουελ.

Ο 29χρονος Ελβετός σέντερ των Ατλάντα Χοκς είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός με έφεση στο ριμπάουντ, μετρώντας τη φετινή σεζόν 12 πόντους, 11 ριμπάουντ και 1,2 μπλοκ μέσο όρο σε 65 παιχνίδια της regular season.

Για αυτό τον λόγο, η Μάβερικς είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στους Χοκς το Νο. 10 από το φετινό Draft - μαζί ίσως και με κάποια έμψυχα ανταλλάγματα - για να πάρουν στο Ντάλας τον έμπειρο ψηλό και το Νο. 15 του draft.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x