NBA

Λούνεϊ: «Ο Γκριν πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας»

Ο Κεβόν Λούνεϊ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε για το περιστατικό με επίκεντρο τον Ντρέιμοντ Γκριν και τόνισε πως από εδώ και πέρα πρέπει να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη όλων στον οργανισμό.

Το… επεισόδιο του Ντρέιμοντ Γκριν με τον Τζόρνταν Πουλ κέντρισε όλα τα βλέμματα και το βίντεο που κυκλοφόρησε μετά από λίγες ώρες, διατάραξε μία και καλή τις ισορροπίες στα ενδότερα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Σε δηλώσεις του Κεβόν Λούνεϊ μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως ο τετράκις πρωταθλητής κόσμου καλείται να κερδίσει πλέον την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του.

«Είναι λίγο διαφορετικά την τελευταία εβδομάδα. Είναι περίπλοκο. Κάποια πράγματα μένουν συνήθως μέσα στον οργανισμό επομένως το να έχει πάρει δημοσιότητα αυτό και να κυκλοφορεί δημόσια το κάνει λίγο περίπλοκο. Δεν είναι εύκολο όμως έχουμε τις ηγετικές προσωπικότητες για να το ξεπεράσουμε. Είναι ένα τεστ για εμάς και θα πρέπει να το ξεπεράσουμε. Ο Τζόρνταν Πουλ δουλεύει πολύ και κάνει αυτό που πρέπει. Ο Γκριν είναι ηγέτης για κάποιον λόγο. Πρέπει να κάνει κάποια πράγματα για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη μας», ήταν τα λόγια του Αμερικανού σέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x