NBA

Ετοιμάζει βαλίτσες επιστροφής ο Λούκα Βιλντόσα

Αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη ο Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος φημολογείται ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα «κοπεί» από τους Μπακς.

Το «όνειρο» του ΝΒΑ από ότι φαίνεται δεν θα κρατήσει πολύ ακόμα για τον Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος μετά από έξι μήνες προσπάθειας μάλλον θα είναι ο τελευταίος παίχτης που θα αφεθεί ελεύθερος από τα «ελάφια» πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Basquetplus, ο 27χρονος πόιντ γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη άμεσα αφού πολλές ομάδες ήδη έχουν δείξει ενδιαφέρον να τον «στρατολογήσουν» στο ρόστερ τους. Μια εξ αυτών φέρεται να είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία στη θέση του άσου δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη βοήθεια είναι η αλήθεια με παίχτες όπως ο Γουέιντ Μπόλντγουιν και ο Λορένζο Μπράουν. Η Ρεάλ Μαδρίτης επίσης «εξετάζει» την περίπτωση του Αργεντίνου γκαρντ.

Τέλος, όπου και αν υπογράψει ο Βιλντόσα θα συνεισφέρει με το «καλημέρα» διότι είναι πολύ καλός δημιουργός αλλά και «εκτελεστής», υπενθυμίζετε ότι το 2020 είχε αναδειχθεί MVP των τελικών στη Liga Endesa.

Eπιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x