NBA

Λόνι Γουόκερ εναντίον Πόποβιτς: «Πρώτη φορά μου επιτρέπουν να παίζω και ας κάνω λάθη»

Αιχμές για τον πρώην προπονητή του στους Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκεργκ Πόποβιτς, άφησε ο γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Λόνι Γουόκερ.

Πολύ ευχαριστημένος φαίνεται να είναι ο Λόνι Γουόκερ με τον καινούργιο ρόλο του ως βασικός στους Λέικερς, ενώ με τις δηλώσεις που έκανε φάνηκε
να «πετάει μπηχτή» στον Γκεργκ Πόποβιτς.

«Είναι υπέροχο να σου δίνει κάποιος ευκαιρίες. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που με αφήνουν να παίζω και ας κάνω λάθη. Ο coach Χαμ με αφήνει να κάνω το παιχνίδι μου και να αγωνίζομαι ελεύθερα», δήλωσε ο νεαρός γκαρντ στο Spectrum Sportsnet.

«Στην άμυνα μου ζητά να βγαίνω μπροστά και να παίρνω την ευθύνη, ενώ στην επίθεση ξέρει τι είμαι ικανός να καταφέρω. Ξέρω τι μπορώ να κάνω και με ποιο τρόπο θα συνεχίσω να βελτιώνομαι Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να σε εμπιστεύεται ο προπονητής σου», τόνισε ο Γουόκερ.

Η αλήθεια είναι πως στο Σαν Αντόνιο ο Γουόκερ είχε πολλούς τραυματισμούς και όσο ήταν υγιής ο «Pop» δεν του έδινε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Φέτος είναι μια διαφορετική ιστορία αφού είναι πλήρως υγιής, αγωνίζεται στην βασική πεντάδα των «λιμναθρώπων» και επιτέλους ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Μετράει μέχρι τώρα στην στην σεζόν 16,1 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 2,3 μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x