NBA

Λίλαρντ: «Ο καλύτερος όλων των εποχών είναι ο Τζόρνταν»

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ καλέστηκε να απαντήσει σε μία ερώτηση που ταλαιπωρεί πολλούς. Ποιος είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών; Για εκείνον, απλό, ο Μάικλ Τζόρνταν!

Ερώτημα που ανά καιρούς έρχεται στην επιφάνεια, μα πάντοτε προκαλεί αντιδράσεις και σίγουρα επιδέχεται πολλών διαφορετικώναπόψεων. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού διαρκώς θέτουν ερωτήσεις και προσπαθούν να δώσουν μία και μόνο απάντηση.

Στην προκειμένη περίπτωση, το ποιος θεωρείται ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία πάντοτε προκαλούσε αναστάτωση. Τα ονόματα των Μάικλ Τζόρνταν, Καρίμ Αμπντουλ Τζαμπάρ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μάτζικ Τζόνσον, Λάρι Μπερντ και Μπιλ Ράσελ πάντα έπεφταν στο τραπέζι των συζητήσεων.

Έτσι, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ερωτήθη επί του θέματος και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ξεκαθάρισε πως για εκείνον ο σπουδαιότερος όλων είναι ο Μάικλ Τζόρνταν, οι οποίος με τους Σικάγο Μπουλς δημιούργησε μία ασταμάτητη δυναστεία με δύο three-peat.

«Ο καλύτερος για μένα είναι ο Μάικλ Τζόρνταν. Είναι διαφορετικό όταν μιλάς για εκείνον. Στο παρκέ, δεν ήταν κανείς σαν αυτόν. Κανείς δεν ενθουσίαζε το κοινό σαν εκείνον. Τη σειρά παπουτσιών που έβγαλε, τα καρφώματα, να ''περπατάει'' στον αέρα, όλα αυτά χαρακτηρίζουν τον Τζόρνταν. Δεν νομίζω ότι πρόκειται για συζήτηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x