NBA

Οι Μαϊάμι Χιτ... ψάχνονται για Λίλαρντ!

Την περίπτωση του Ντέμιαν Λίλαρντ φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά οι διοίκηση των Μαϊάμι Χιτ, θέλοντας να προσθέσει ακόμα ένα βαρύ «όπλο» στη φαρέτρα του ενόψει της νέας σεζόν.

Μπορεί σε λίγες ώρες οι Μαϊάμι Χιτ να παίζουν το... μέλλον τους στη φετινή σεζόν, καθώς υποδέχονται τους Σικάγο Μπουλς στα play-in του ΝΒΑ, με τον νικητή να παίρνει το όγδοο και τελευταίο εισιτήριο για τα playoffs της Ανατολής, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, τα σενάρια γύρω από τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας δίνουν και παίρνουν!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, η διοίκηση των Χιτ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ντέμιαν Λίλαρντ, θέλοντας να φέρει στο Μαϊάμι έναν ακόμα σούπερ σταρ!

Συγκεκριμένα, ο οργανισμός της Φλόριντα σκοπεύει να κυνηγήσει τον 32χρονο εκρηκτικό γκαρντ των Μπλέιζερς, προσφέροντας ως αντάλλαγμα στην ομάδα του Πόρτλαντ όποιον θέλει πλην των Μπάτλερ και Αντεμπάγιο! Μάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται πως μια πιθανή προσφορά με το όνομα του Τάιλερ Χίρο μέσα θα ήταν ικανό να πείσει τους Μπλέιζερς.

Τη φετινή χρονιά, ο Λίλαρντ πραγματοποίησε την πιο παραγωγική του σεζόν, καθώς μέτρησε 32,2 πόντους, 7,3 ασίστ και 4,8 ριμπάουντ στη regular season, μην μπορώντας πάντως να βάλει την ομάδα του σε τροχιά playoffs.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x