NBA

Το blooper της σεζόν στο ΝΒΑ: Ο Λεμπρόν συγκρούστηκε με τον διαιτητή και αυτός μάτωσε

Μια δυσάρεστη τροπή πήρε η βραδιά για τον διαιτητή του Λέικερς-Νάγκετς αφού μετά από μια ακούσια σύγκρουση του με τον Λεμπρόν Τζέιμς χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες καθώς μάτωσε.

Οι Λέικερς γνώρισαν την ήττα με σκορ 119-108 από τους Νάγκετς στο Λος Άντζελες και πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο σε ότι έχει να κάνει με την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ αφού πλέον η σειρά είναι στο 3-0 υπέρ της ομάδας του Ντένβερ.

Ωστόσο η αναμέτρηση πέραν του σόου του Τζαμάλ Μάρεϊ, ο οποίος σκόραρε 37 πόντους σημαδεύτηκε και από ένα blooper στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο διαιτητής Σκοτ ??Φόστερ.

Συγκεκριμένα ο «Βασιλιάς» κατά τη διάρκεια του δευτέρου δωδεκαλέπτου και ενώ οι Λέικερς βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 55-50 επιχείρησε να φύγει στον αιφνιδιασμό, όμως στο διάβα του βρέθηκε - για κακή του τύχη- ο έμπειρος ρέφερι ο οποίος του έφραξε τον δρόμο και αποκόμισε έναν τραυματισμό στη μύτη και το στόμα.

Μάλιστα ο Σκοτ Φόστερ την στιγμή που προσπαθούσε να καθαρίσει τα αίματα από το πρόσωπο του, συνομίλησε με τον Λεμπρόν λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Περίμενες περίπου 25 χρόνια για να το κάνεις αυτό».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x