NBA

Μία «ανάσα» από το μεγαλύτερο… αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ ο ΛεΜπρόν!

Ένα αρνητικό «φράγμα» στην ιστορία του ΝΒΑ είναι πολύ κοντά για να «σπάσει» ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Στην τεράστια και πλούσια καριέρα του, εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει «σπάσει» πολλά ρεκόρ ή είναι κοντά στο να σημειώσει νέα. Φυσικά, το μεγαλύτερο επίτευγμά του αποτελεί πλέον ότι είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, ξεπερνώντας τον θρυλικό Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ο οποίος είχε «στρογγυλοκαθίσει» στη σχετική κορυφή για δεκαετίες.

Ωστόσο, στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Σανς είναι πολύ ορατός ο… κίνδυνος για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να σημειώσει ένα μεγάλο ρεκόρ στην ιστορία του «μαγικού κόσμου», το οποίο δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση. Ποιο είναι αυτό; Τα λάθη!

Για την ακρίβεια, βέβαια, ο σταρ της ομάδας του Λος Άντζελες είναι ήδη πρώτος στη σχετική λίστα, όμως μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερη η επίδοση, γιατί θα σπάσει ένα σημαντικό… φράγμα.

Συγκεκριμένα, αυτή την στιγμή ο ΛεΜπρόν είναι πρώτος σε λάθη στην ιστορία του ΝΒΑ, έχοντας υποπέσει σε 4.999, άρα απέχει μόλις ένα λάθος για να φτάσει τα 5.000 και να γίνει ο μοναδικός παίκτης που θα το έχει… καταφέρει αυτό. Στη δεύτερη θέση είναι ο παλαίμαχος Καρλ Μαλόουν με 4.524 και τρίτος ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με 4.467. Η πρώτη δεκάδα της σχετικής κατηγορίας έχει ακόμη έναν εν ενεργεία παίκτη και εκείνος είναι ο νέος συμπαίκτης του «Ρας» στους Κλίπερς, Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος έχει κάνει 3.741 λάθη.

Ο «βασιλιάς» μετράει πάνω από 1.400 ματς στην καριέρα του στο ΝΒΑ, κάνοντας κατά μέσο όρο 3,5 λάθη. Φέτος, σε μόλις οκτώ ματς με τους Λέικερς κάνει 4,1 λάθη, όσα έκανε τη σεζόν 2016/17 με τους Καβαλίερς. Αναφορικά με τη χειρότερή του χρονιά στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία, εκείνη ήταν το 2017/18 ξανά με την ομάδα του Κλίβελαντ, όπου έκανε 4,2 λάθη.

Η λίστα των λαθών:

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Δεν… θέλει αυτό το ρεκόρ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x