NBA

Αποθέωσε Ντέιβις ο ΛεΜπρόν: «Είναι ο κορυφαίος αμυντικός στη λίγκα»

O ΛεΜπρόν Τζέιμς αποθέωσε τον Άντονι Ντέβις, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο αμυντικό σε ολόκληρο το ΝΒΑ.

Οι Λέικερς πήραν ακόμη μία πολύ σπουδαία νίκη, καθώς λύγισαν με σκορ 104-101 τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και έκαναν το 3-1 στη μεταξύ τους σειρά.

Μετά το ματς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποθέωσε τον Άντονι Ντέιβις. Ο Αμερικανός ψηλός ανέλαβε σε πολλές φάσεις τον Στεφ Κάρι και έβγαλε κρίσιμες άμυνες στα τελευταία λεπτά, με τον «βασιλιά» να τον χαρακτηρίζει κορυφαίο αμυντικό στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Ντέιβις: «Είναι ο καλύτερος αμυντικός παίκτης στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι το ξέρει και ολόκληρη η λίγκα. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να προστατεύσουν τη ρακέτα πάση θυσία και επίσης να μαρκάρουν πόιντ γκαρντ, όπως ο Στεφ, που είναι απίστευτος. Ο Κάρι είχε ένα κολασμένο παιχνίδι. Πιστεύω ότι είχε ακόμη και triple-double. Αλλά εμπιστευόμαστε τον "AD" που μπορεί να αναλάβει οποιονδήποτε σε αυτό το πρωτάθλημα και το έδειξε».

Για το τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα οι Λέικερς: «Απλώς να μην χαλαρώσουμε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να βολευτούμε απέναντι στην ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ. Ξέρουμε πολύ καλά ότι μπορούν να κάνουν τρεις σερί νίκες εναντίον μας ή ό,τι θέλουν αν νιώσουμε άνετα. Οπότε, το θέμα είναι να διατηρήσουμε τις συνήθειές μας, να καταλάβουμε ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ επικίνδυνη και να μην αισθανόμαστε ποτέ χαλαροί όταν παίζουμε με αυτούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x