NBA

ΛεΜπρόν και Μάτζικ Τζόνσον βρέθηκαν μαζί σε αγώνα NFL!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Μάτζικ Τζόνσον παρακολούθησαν από κοντά έναν αγώνα NFL, με τον θρύλο των Λος Άντζελες Λέικερς να αποκαλεί τον «Βασιλιά» τον σπουδαιότερο παίκτη.

Με λιγότερο από έναν μήνα να απομένει για την έναρξη της regular season στο ΝΒΑ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλει να ξεκουραστεί και να ετοιμαστεί ψυχολογικά για τη νέα απαιτητική σεζόν που έρχεται και τη μάχη που αναμένεται να δώσουν οι Λέικερς για τον τίτλο.

Το βράδυ της Κυριακής (19/9) λοιπόν, ο «Βασιλιάς» επέλεξε την καλύτερη παρέα για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των Λος Άντζελες Τσάρτζερς με τους Ντάλας Καουμπόιζ για το NFL, καθώς βρέθηκε στις εξέδρες του «SoFi Stadium», μαζί με τον θρύλο των «λιμνανθρώπων», Μάτζικ Τζόνσον!

Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις, ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια που ο ΛεΜπρόν ανήκει στην ομάδα του Λ.Α. Μάλιστα, ο άλλοτε superstar των Λέικερς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχετική φωτογραφία από την κοινή τους παρουσία, χαρακτηρίζοντας τον ΛεΜπρόν τον καλύτερο παίκτη αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x