NBA

ΛεΜπρόν για Μπρόνι: «Δεν μπορεί να με φωνάζει μπαμπά στο παρκέ, ας με λέει GOAT»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για τη συνύπαρξή του με τον γιο του, Μπρόνι στους Λος Άντζελες Λέικερς και τόνισε ότι δεν θέλει να τον φωνάζει «μπαμπά» όσο βρίσκονται στο παρκέ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα ζήσει κάτι πρωτόγνωρο στην ιστορία του ΝΒΑ, αφού θα έχει συμπαίκτη στους Λέικερς τον γιο του, Μπρόνι, ο οποίος ξεκινάει την καριέρα του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Μάλιστα, ο «βασιλιάς» τόνισε πως θέλει να διατηρήσει μία επαγγελματική σχέση με τον γιο του όσο αυτοί βρίσκονται στο παρκέ. Δεν επιθυμεί, δηλαδή, ο «Μπρόνι» να τον φωνάζει «μπαμπά», αλλά αντίθετα βρήκε άλλους 2-3 τρόπους με τους οποίους μπορεί να τον αποκαλεί.

«Έχουμε ξεκαθαρίσει ήδη ότι δεν μπορεί να με αποκαλεί 'μπαμπά' στον χώρο εργασία μας. Όταν φύγουμε από εκεί, κλείσουν οι πόρτες και είμαστε στο αμάξι, μπορεί πάλι να με λέει μπαμπά, όπως και στο σπίτι»

Μπορεί να με φωνάζει 2-3 (σ.σ από την φανέλα του με το Νο23), ή Μπρον ή GOAT αν το θέλει, από αυτόν εξαρτάται. Για εμένα είναι εύκολο, επειδή τον φωνάζω Μπρόνι σε όλη την ζωή του, δεν λέω 'γιε μου, γιε μου'. Θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής για αυτόν. Δεν μπορεί όμως να τρέχει στο γήπεδο και να φωνάζει 'μπαμπά, είμαι ελεύθερος!' Δεν μπορεί να το κάνει αυτό»,
είπε αναλυτικά ο ΛεΜπρόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x